Een jarenlange expertise in alles wat met natuursteen te maken heeft

U kunt bij ons terecht voor tal van uiteenlopende realisaties in natuursteen of composietmateriaal. Denk maar aan werkbladen, schouwen, vloeren, trappen, grafzerken, badkamers en ander maatwerk, steeds even kwalitatief én afkomstig uit onze eigen ateliers.

Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne machines en een team van maar liefst 13 vakmannen zorgt steeds voor een professionele verwerking met nauwkeurige afwerking van alle soorten natuursteen: graniet, marmer, blauwe hardsteen, witsteen, composiet, keramiek en dekton. Voor het snel en perfect verzagen van alle maatwerk beschikken wij over een waterjet machine.

Vanuit onze jarenlange ervaring met het verwerken en plaatsen van natuursteen helpen wij u graag verder met deskundig advies. Bovendien kunt u ook voor alle opmetingen en plaatsingen achteraf op ons rekenen!

Kom dus gerust eens langs in onze toonzaal, waar wij u graag voorzien van alle gewenste informatie en waar u de verschillende materialen zelf kunt bewonderen en vergelijken.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis prijsofferte aan. Met ons Westvlaams Natuursteenbedrijf zijn we actief op de particuliere en de professionele markt in heel Vlaanderen!